Efeler Gazetesi

BAŞKAN ATABAY, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNDE GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ATABAY, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNDE GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ
10 Ocak 2023 - 17:59

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla, ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü sebebiyle ilçede görev yapan basın mensupları onuruna yemek verdi. Yemeğe, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Deveci, E. Öznur Gündoğdu, Zeynel Şener, CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, CHP Didim Kadın Kolları Başkanı Gülru Pere, CHP Didim Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çulha, İyi Parti Didim İlçe Başkanı Vefa Berk Tezsezener, Belediye Meclis üyeleri ve ilçede görev yapan basın mensupları katıldı.

Gecede konuşma yapan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Siz değerli basın mensuplarımızla birlikte görev yapmaktan ve yapılanları sizinle paylaşmaktan son derece mutluyuz. Özgür basın kavramını sonuna kadar destekleyen bir belediye olarak mesleğini doğru bilgiyi aktarmak için her koşulda ilkeli bir biçimde icra eden basın mensuplarımızla böyle güzel bir etkinlikte buluşmak bizi her zaman mutlu ediyor. Tüm basın mensubu arkadaşlarımızı yapmış olduğu güzel çalışmalardan dolayı şahsım adına teşekkür ediyorum. Bu gece yemeğe katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, Sizlere ailenizle birlikte sağlık bir yaşam diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yemeğin ardından Didim Belediye Başkanı A. Deniz ATABAY, basın mensuplarına içerisinde hediyelerin olduğu çantaları takdim etti. Gece Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu. HABER MERKEZİ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi