Efeler Gazetesi

BAŞKAN ALICIK AYDINLILARI ‘MANİSA MİTİNGİ’NE DAVET ETTİ

BAŞKAN ALICIK AYDINLILARI ‘MANİSA MİTİNGİ’NE DAVET ETTİ
19 Ekim 2022 - 11:28

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından başlatılan Adım Adım 2023’e doğru Aday Belli Karar Net mitingleri kapsamında MHP Genel Başkanı 23 Ekim’de Manisa’da mitinge katılacak.  İl ve ilçe teşkilatlarındaki çalışmalarını tamamladıklarını ve hafta sonu itibari ile köy çalışmalarının başladığını kaydeden Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, şöyle devam etti: “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi başarılı hizmetler sunuyor. İl, ilçe teşkilatlarımızda faaliyetlerimizi tamamladık. Bu cumartesi ve pazar günü olmak üzere belli illerde başlayan köy çalışmalarına girdik. Köy sohbetleri Türkiye’de siyasi partilerin sadece seçim belirlendiği gün köylere gidiş değil, seçim olmadan köylü vatandaşlarımız ile sohbet yapma maksadı ile ve Türkiye’nin meselelerinin ve çözümlerinin ne olması gerektiğini milletimizin efendisi olarak nitelendirilen köylümüz ile paylaşmayı tercih ederek yola çıktık. Mitinglerimize, toplantılarımıza devam ediyoruz. Ayın 23’ünde de Manisa’da olacağız” dedi.

BAŞKAN ALICIK AYDINLILARI MİTİNGE DAVET ETTİ

Öte yandan MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık Manisa Mitingi ’ne Aydınlıları davet etti.

Başkan Alıcık: “Aday Belli Karar Net Mitingi ‘ne tüm Aydınlı hemşerilerimizi davet ediyorum. Miting için Aydın’dan 30 ilçelerimizden de 5’er otobüs kaldıracağız. Toplamda 50 otobüs ile Manisa’da olacağız” dedi.

2023’e Doğru Aday Belli Karar Net Manisa Mitingine gidecek otobüsler 23 Ekim Pazar Günü Saat 10:30 da Bey camii önünden hareket edecek. SEMİH BAŞKAR

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi