Efeler Gazetesi

Bakan Varank Nazilli için müjdeyi verdi

Bakan Varank Nazilli için müjdeyi verdi
23 Aralık 2022 - 16:57

ORGANİZE SANAYİ ve SÜMER İÇİN DESTEK SÖZÜ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Nazilli ziyareti kapsamında Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ile bir araya gelerek ilçede hayata geçirilecek projelerle ilgili müjdeler verdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Nazilli’yi ziyaret etti.

Bakan Varank’ın ziyareti öncesi Belediye Hizmet Binası’nda Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Metin Yavuz, Bekir Kuvvet Erim, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, İlçe Başkanı Mustafa Abak, meclis üyeleri, daire müdürleri ve partililer hazır bulundu.

İlçede hayata geçirilmesi planlanan projelerle ilgili sunumu izleyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, Nazilli’ye bağlı Toygar Mahallesi’nde yapılacak 2’nci Organize Sanayi Bölgesi için gereken tüm desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

“NAZİLLİ’NİN BAKANI BENİM”

Sümerbank Fabrikası’nda Teknopark yapılması için çalışmaların başlatılacağını kaydeden Bakan Varank; “Arkadaşlarımız gerekli fizibilite çalışmalarını yapacaklar. Sümerbank Fabrikası güzel bir teknopark olabilir. Teknoloji meraklısı gençlerin yararlanabileceği güzel bir merkez haline gelebilir. Güzel bir proje çıkarsa biz destekleriz. Bizim açımızdan hiçbir sıkıntı yok. Bizim tarafta her şeyin önünü açarız. Bundan sonra Nazilli’nin Bakanı benim” dedi.

NAZİLLİ’DE YATIRIM ÖZLEMİ BİTİYOR

Ziyaretlerinden dolayı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank’a teşekkür eden Başkan Özcan; “Sayın Bakanımızın ziyaretleri bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Nazillimize desteği bizler için çok kıymetli. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak gerekli desteği vermeye hazır olduklarını ifade ettiler. İnşallah Nazillimiz yılların özlemi olan yatırımları çok kısa sürede alacak” diye konuştu. HABER MERKEZİ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi