Efeler Gazetesi

BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI AKSU BOZULAN SİYASİ SİSTEMLE MÜCADELESİNİ AÇIKLADI

BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI AKSU BOZULAN SİYASİ SİSTEMLE MÜCADELESİNİ AÇIKLADI
26 Nisan 2023 - 11:55

Vatandaşı, Bağımsız düşünmeye ve olmaya davet eden Aksu, Kendi yandaş kalabalıkları ile gezen ve kendisini alkışlattıran siyasetçiler, kolaysa tek başlarına toplumun içine girip bir kişiden alkış alsınlar diyor.

Aydının efsane Belediye Başkanı olarak anılan ve Aydın şehrini köy görüntüsünden şehre dönüştürdüğü kabul edilen Bağımsız Milletvekili Adayı Hüseyin AKSU, siyasi sistemdeki bozuk yapıya ilişkin açıklamalarında “Neden bu ülke kalkınamıyor ? ” sorusunun cevabını verdi.

Bozulmuş bir Siyasi Sistemin Partileri içinde kendisinin verdiği mücadeleden örnekler veren Aksu, bu sistemin sizi zorladığı uygulamalara teslim olursanız, Ülkenin tüm imkânlarını haksız şekilde birilerine aktarırsınız. Halka bir şey kalmaz diyerek, Kendi Belediye başkanlığından örnek verdi. Aydın şehrini nasıl Aydın yapabildiğinin sırrını açıklayan Aksu’nun çarpıcı açıklamaları, halk arasında büyük destek buluyor.

Rant ekonomisinin teslim aldığı siyaset dünyasında oluşan partilerin sizi teslim alarak, halktan uzaklaştırdığını, kendine ve belli bir kesime tüm kaynakları yönlendirerek, halkı tabanda fakirleştirdiğini açıklayan Aksu, bu sisteme teslim olmazsanız ortaya çok güzel işler çıkıyor dedi. Aydın kentinin de böyle ortaya çıktığını, ancak kendisinden sonra 21 yıldır taş üstüne taş konulmadığın söyledi.

Aksu neden bağımsız aday olduğunu şöyle açıklıyor: “Bağımsız olmak” bozuk siyasi sistemin emrine girmeden mücadele edebilmektir. Halkın yanında olabilmektir. Halkın hakkını yedirmemektir. Halkın hakkını yandaşlara peşkeş çekmemektir, hak etmeyen insanlara torpil yapmamaktır. Bozuk sisteme teslim olmamaktır.  Bunları yapmazsanız, ortaya inanamayacağınız kadar halk yararına güzel şeyler çıkar, toplum gelişir ve kalkınır.  Aksi halde, sadece yandaşlar gelişir ve kalkınır. Toplum ise tabanda soğanı bile bulamaz.

Çürümüş bir siyasi sistemin size dayattığı parti şartlanmasından yani bağımlılıktan kurtulun ve  HERKES BAĞIMSIZ OLSUN. Türkiye’yi bu bağımsız düşünce ve irade yükseltecektir. Diyerek, seçim arabasının üstünden kahvehanelere, duraklarda bekleyen vatandaşlara tek başına yaptığı konuşmalarda ani ve içten alkışlar topluyor.  Etrafınıza kitle partilerinin kalabalığını toplayarak, kendi götürdüğünüz kalabalığa kendinizi alkışlatarak yapılan siyasetin, yani sahte coşkular ile halkı dolduruşa getirerek yapılan siyasetin sonunda hep Vatandaş borçlu çıkıyor.

Kolaysa, sistemin parti vekil adayları, tek başlarına dolaşıp, herhangi bir topluluktan alkış alsınlar.   Çürümüş, ilkesizlermiş, kişisel çıkarlar için her şeyi anında satmaya hazır olan iş birliklerinin kol gezdiği siyasi yapı adeta vatandaşı esir alıyor. Bu esaretten kurtulmanın tek yolu BAĞIMSIZ Olmaktır diyen Aksu’nun konuşmalarında sokaklardan, kahvehanelerden alkışlar yükseliyor.

Aksu, bunu yapmanın, yani bozuk sisteme karşı bağımlı hale gelmeden, yani Bağımsız kalarak mücadele etmenin çok güç olduğunu, kendisinin bunu 50 yıldır yaşadığını ifade ederken, halka ve seçmene şunu hatırlatıyor.  Bağımsız mücadele etmek çok zordur. Ama, bağımsız mücadele edenlere destek olup, onlara yetki ve güç vermek sizler için çok kolaydır.  Bunun için Yapacağınız tek şey seçim pusulasında Bağımsız Mücadele insanına OY VERMEK. Diyor.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi