Efeler Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

AYDINSPOR TARAFTARINI ÜZDÜ

AYDINSPOR TARAFTARINI ÜZDÜ
10 Nisan 2022 - 22:40

SAL Play-Off Grubu’na galibiyetle başlayan lider Aydınspor, ikinci maçında Kuşadası’nda Davutlar Belediyespor’a 2-1’lik skorla mağlup oldu. BAL yolunda işini zora sokan siyah-beyazlılar taraftarını üzdü. Play-Off Grubu’nun ilk galibiyetini alan Davutlar Belediyespor ise yarışta ‘ben de varım’ dedi.

Aydın Süper Amatör Lig (SAL) Play-Off Grubu’nda ikinci hafta heyecanı yaşandı. İlk haftada Pamukörenspor’u 2-1’lik skorla geçerek Play-Off Grubu’na galibiyetle başlayan lider Aydınspor ikinci haftada İsabeyli Şırlanspor’a 1-0’lık skorla mağlup olarak mağlubiyetle başlayan Kuşadası ekibi Davutlar Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Kuşadası Özer Türk Stadı’nda oynanan kritik karşılaşmada ilk yarıda iki takım girdiği gol pozisyonlarından yararlanamadı ve ilk yarı golsüz beraberlikle sona erdi.

ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KORUYAMADI

İkinci yarıya hızlı başlayan Aydınspor, 49’da Mustafa Özgür’ün attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gole 58’de Davutlar Belediyespor, Güray Kaplan ile karşılık verdi ve skor 1-1 oldu. Beraberliği yakalamasının ardından, bu kez galibiyet için yüklenen Davutlar Belediyespor’da Murat Efe ceza sahası dışından yerden sert şutunda top direğe çarparak ağlarla buluştu: 2-1. Karşılaşmada başka gol olmayınca, Davutlar Belediyespor 2-1’lik skorla maçı kazandı.

İKİ KIRMIZI KART ÇIKTI

Maçın 89’uncu dakikasında iki takım futbolcuları arasında gerginlik yaşandı. Maçın hakemi Deniz Karadeniz, yaşanan gerginlik sonrasında Davutlar Belediyespor’dan yedek kaleci Mertcan Kaplan ve Yönetici Mazlum Kılıçlı’yı direkt kırmızı kartla saha dışında gönderdi.

DAVUTLAR BAL İÇİN UMUTLANDI

Play-Off Grubu’ndaki ilk galibiyetini alan ve yarışta BAL yarışında ‘ben de varım’ diyen Davutlar Belediyespor maç sonunda büyük sevinç yaşadı. İlk yenilgisini alan Aydınspor 3 puanda kalarak liderliği puanını 4 puana yükselten İsabeyli Şırlanspor’a kaptırdı.

FUTBOLCULAR GÖZ YAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) yolunda işini zora sokan siyah-beyazlılarda futbolcular maç sonunda aldıkları mağlubiyetten dolayı göz yaşlarına hakim olamadı. Zorlu karşılaşmada takımlarını yalnız bırakmayan ve 90 dakika boyunca takımlarına tezahüratlarla destek veren 500’e yakın Aydınspor taraftarı, futbolcuları tribüne çağırdı. Mağlubiyetin üzüntüsü yüzlerine vuran futbolculara taraftarlar bağrına basarak tezahüratlarla teselli verdi.

MAÇ BOYUNCA AYDINSPOR’A KÜFÜR ETTİLER

Davutlar Belediyespor’u destekleyen 500’e yakın taraftar, maç boyunca takımlarını tezahüratlarla desteklemekten çok Aydınspor taraftarlarına küfürler savurması dikkat çekti. Aydınspor taraftarları ise rakip takım seyircilerine uymayıp maç boyunca takımlarına tezahüratlarla destek verdi. Ligde aynı grupta mücadele etmelerine ve daha önce iki kez karşılaşmalarına rağmen Aydınspor taraftarlarının rakip takım seyircileri ile eskiye dayalı husümeti ve terbiyesizliği olmasına karşı kendilerine küfür edilmesine siyah beyazlı taraftarlar anlam vermezken, küfürlere de karşılık vermedi. .

MAÇI BİN 500 KİŞİ İZLEDİ

Gergin geçen mücadeleye iki takımın taraftarları ilgi gösterdi. Bin 500 kişinin izlediği karşılaşmayı Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, Kuşadası Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ramazan Oğuz Verim,  Aydınspor Başkanı Yunus Ertan ve Davutlar Belediyespor Başkanı İsmail Enver Tütüncü protokol tribününden takip etti.

AYDINSPOR İLK KEZ YENİLDİ

Ligde aynı grupta mücadele ettikleri Davutlar Belediyespor’a şampiyonluğu kaptırmayan Aydınspor, ligde oynadıkları iki maçta evinde rakibini 2-1 yenerken, deplasmanda golsüz berabere kaldı. Bu sezon çıktığı 19 maçta yenilgi yüzü görmeyen siyah-beyazlılar Play-Off maçında ise sezonun ilk yenilgisi Davutlar Belediyespor’dan almış oldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

(c) 2022- Efeler Gazetesi