Efeler Gazetesi

Aydınspor 1966 Masterlar’dan lokma hayrı

Aydınspor 1966 Masterlar’dan lokma hayrı
10 Kasım 2022 - 23:33

Aydınspor 1966 Masterlar Takımı, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk için lokma hayrı gerçekleştirdi. Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 84’üncü yıl dönümünde düzenlenen lokma hayrına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Aydınspor 1966 Masterlar Yönetim Kurulu Başkanı Barış Mayadağ, Atatürk’ü rahmet ve minnetle andıklarını söyledi.

Geçmiş yıllarda amatör ve profesyonel liglerde futbol oynayan oyunculardan oluşan Aydınspor 1966 Masterlar Takımı, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bu yıl da unutmadı. Aydınspor 1966 Masterlar Takımı, Atatürk ve silah arkadaşları için lokma hayrı düzenledi. Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 84’üncü yıl dönümünde Efeler ilçesinin Adnan Menderes Bulvarı’ndaki Kırmızı Minareli Camii önünde düzenlenen lokma hayrına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Aydınspor 1966 Masterlar Yönetim Kurulu Başkanı Barış Mayadağ ve yönetim kurulu üyeleri, vatandaşlara kendi elleriyle lokma ikramında bulundu.

Atatürk’ü ölümünün 84’üncü yılında rahmet, sevgi, saygı ve özlemle andıklarını ifade eden Aydınspor Masterlar Yönetim Kurulu Başkanı Mayadağ, “Aydınspor 1966 Masterlar olarak Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 84’üncü ölüm yıl dönümünde lokma hayrı yapmak istedik. Lokma hayrımızı geçen yıl da yapmıştık. İkincisini düzenlediğimiz bu lokma hayrını geleneksel hale getirmek istiyoruz. Aydınspor 1966 Masterlar olarak bu tür anma günleri ve sosyal projelerle bazı konuları Aydın’ın dikkatine çekebilmek istiyoruz. Atatürk’ü anma günümüzde böyle bir etkinlik için bana destek olan tüm yönetim kurulu üyelerime teşekkür ediyorum. İnşallah bunu devam ettireceğiz.” dedi. Atatürk’ü çok sevdiklerini belirten Mayadağ, “Atatürk, bu vatanı, bu Cumhuriyeti kurdu. Bu anlamda Atatürk’ün emaneti olan vatanımıza, Cumhuriyet’e ve onun tüm değerlerine sahip çıkmamız lazım. Onun bize gösterdiği ülküde devam etmemiz lazım. Hem kişisel olarak hem de Aydınspor 1966 Masterlar olarak Atatürk sevgisiyle dolu bir grubuz. Atatürk sevgimiz hiç bitmeyecek.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi