Efeler Gazetesi

Aydın’daki sosyal konutların temeli atılıyor

Aydın’daki sosyal konutların temeli atılıyor
29 Eylül 2022 - 21:39

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Aydın’da inşa edilecek sosyal konutlarının temelinin 25 Ekim’de atılacağını duyurdu. Bakan Kurum, projenin gerçekleşmesi noktasında vatandaşın hiçbir tereddüdünün olmadığını vurguladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, Aydın’da inşa edilecek konutların temelinin 25 Ekim’de atılacağını duyurdu.

Bir televizyon kanalının canlı yayınında konuşan Kurum, “Başvurudan da anlaşılacağı üzere aslında vatandaşımızın bu konuda bu projenin yapılıp yapılamayacağı noktasında hiçbir tereddüdü yok. Tüm dünyanın durduğu dönemde böyle bir projeyi açıklıyoruz ve diyoruz ki, 25 Ekim’de temellerini atıyoruz. Nerede atıyoruz? 17 ilde atıyoruz. 5 bin konut… Ankara, Afyon, Amasya, Aydın, Bolu, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Kahramanmaraş, Kırşehir, Konya, Manisa, Muğla, Tunceli, Uşak, Yozgat ve Zonguldak’ta 5 bin konutun temellerini atıyoruz” ifadelerini kullandı.

YENİ KIROBA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi