Efeler Gazetesi

Aydın’da Kaçak Alkole Geçit Yok

Aydın’da Kaçak Alkole Geçit Yok
02 Kasım 2022 - 23:37

Aydın İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler Kuyucak’ta bir eve yaptığı operasyon ile yüklü miktarda kaçak içki ele geçirdi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı’nı ‘Kaçakçılık Kanuna Muhalefet’ suçlarını önlemek amacıyla başlattığı çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Ekiplerin Kuyucak İlçesine bağlı Sarıcaova Mahallesindeki bir evde yaptığı aramada çok yüklü miktarda kaçak içki ele geçirilerek 1 kişi gözaltına alındı.
Aydın Valiliği’nden yapılan açıklamada; “Aydın İl Jandarma Komutanlığınca, Kaçakçılık Kanuna Muhalefet suçuna yönelik çalışmalar kapsamında, Aydın ili Kuyucak İlçesi Sarıcaova Mahallesinde adli makamlardan alınan arama ve yakalama kararına istinaden (Ş.Y), (İ.A), (A.A), (H.Ç) ve (U.İ) isimli şüpheli şahıslara yönelik olarak ev ve eklentilerinde eş zamanlı olarak arama ve yakalama faaliyeti icra edilmiştir. İcra edilen faaliyette; 2000 litre şarap, 200 litre Etil Alkol, 50 litre rakı, 5 litre Votka, 10 litre Viski, 30 litre Likör, 2 adet kapak ve tıpa basma makinası, 10 adet Viski Kiti, 12 adet Kaçak Alkol Test Kiti, 31 adet Cam Numune Alma Kiti, 32 adet fermantasyon havalandırma kiti, 40 adet boş 5 Litrelik Etil Alkol Vidonu, 8 adet Anason, 10 adet Viski Aroması (Degustasion) ele geçirilmiştir. Bir şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Diğer şüpheli şahısları yakalama çalışmalarına devam edilmektedir” ifadeleri kullanıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi