Efeler Gazetesi

AYDIN MİLLETVEKİLİ ADAYI EVRİM KARAKOZ’DAN BİR GÜNDE 8 MAHALLEYE ZİYARET

AYDIN MİLLETVEKİLİ ADAYI EVRİM KARAKOZ’DAN BİR GÜNDE 8 MAHALLEYE ZİYARET
25 Nisan 2023 - 0:27

CHP Aydın Milletvekili Adayı Evrim Karakoz, seçim çalışmaları kapsamında Belediye Başkanı Ömer Günel ile birlikte Kuşadası’nda 1 günde 8 mahalleyi ziyaret ederek Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim manifestosunu anlattı. Aydın’dan 14 Mayıs seçimlerinde en az 5 milletvekili çıkaracaklarını belirten Karakoz, “Millet İttifakı’nın iktidarında daha huzurlu, güvenli ve bolluğun olduğu bir Türkiye’de yaşayacağız” dedi.

Türkiye’de Cumhurbaşkanı ve 28’inci Dönem Milletvekillerinin belirleneceği 14 Mayıs seçimlerine az bir zaman kala, CHP Kuşadası İlçe Örgütü seçim çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda CHP Aydın Milletvekili Adayı Evrim Karakoz, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in de katıldığı seçim gezisinde Kuşadası’na bağlı Yeniköy, Çınar, Kirazlı, Yaylaköy, Soğucak, Caferli , Güzelçamlı ve İkiçeşmelik mahallelerini ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlar tarafından oldukça sıcak karşılanan Evrim Karakoz, sorun ve talepleri dinledi. Karakoz daha sonra Kuşadalılara Cumhurbaşkanı adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim vaatleri ve iktidara geldiğinde ilk 100 günde hayata geçireceği projelerle ilgili bilgi verdi.

‘İNSANLAR ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR’

CHP Aydın Milletvekili Adayı Evrim Karakoz, “Öncelikle tüm Kuşadalılara Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını iletiyorum. Kuşadası’nda çok çalışan diri bir örgütümüz var. Bugün Kuşadası’nda farklı mahalleleri ziyaret ederek Millet İttifakı’nın mutabakat metninde olan sözlerimizi ve vaatlerimizi anlattık. Aydın’da 5’inci milletvekilliğine koşuyoruz. Gerek Kuşadası’nda gerekse de diğer dolaştığımız ilçelerde bunu hissediyoruz. 15 Mayıs sabahından itibaren Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığında ve Millet İttifakı’nın iktidarında daha huzurlu, güvenli ve bolluğun olduğu bir Türkiye’de yaşayacağız. Bu seçim diğerlerinden çok farklı. Çünkü 6 Şubat’ta yaşadığımız deprem felaketinin insanlara verdiği bir mutsuzluk var. Sahada insanların artık değişim istediğini gözlemliyoruz. İnsanlar artık sorunlarına gerçekten çözüm bulunmasını istiyor. Bunu da açık bir şekilde ifade ediyor” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi