Efeler Gazetesi

Aydın Gençlik Merkezi finalde

Aydın Gençlik Merkezi finalde
23 Mayıs 2022 - 20:33
Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında düzenlenen yarışmaların Ege finali, Denizli ilinde gerçekleşti. Ege Bölgesinde yer alan 8 ilden 48 gencin katıldığı bölge finallerinde, Aydın Gençlik Merkezi üyeleri Genç yarışmacılar bilgi yarışması kategorisinde derece elde etmek için mücadele gerçekleştirdiler.Gençler Arası Bilgi Yarışması Üniversite kategorisinde yarışmaya katılan yetenekli gençler gösterdikleri yüksek performans ile Ege bölge yarışması birincisi olup Türkiye finallerine kalmayı başardılar.
Azimli ve kararlı olan Aydın Gençlik Merkezi Üye Gençleri, sıradaki hedeflerinin Ankara’da yapılacak olan Türkiye finalleri olduğunu belirtti.
Ağustos ayında gerçekleştirilecek olan Türkiye finallerinde ilimizi temsil edecek olan gençlerimize başarılar dileyen, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızca gençlerin sporda alanında olduğu gibi kültür ve sanat faaliyetlerinde yer almalarına büyük önem veriliyor. Düzenlenen yarışmalar ile öğrencilerimiz yeteneklerini sergileme fırsatları elde etmeye devam etmektedir. Gençlerimize bu imkânları, olanakları sağlayan Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkürü borç bilir, gençlerimize Türkiye finallerinde başarılar dilerim.”dedi. HABER MERKEZİ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi