Efeler Gazetesi

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anıyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anıyor
10 Kasım 2022 - 22:50

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma etkinlikleri başladı.

Dün akşam Şükran Güngör-Yıldız Kenter Tiyatro Salonu ve Kültür Merkezi’nde yapılan etkinlikte Atatürk sevdiği türkülerle anıldı. Diğer taraftan Büyükşehir Belediyesi’nin kültür merkezleri kursiyerleri de bugün Ata’ya saygı doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. Atça şehitlik büstünden başlayan yürüyüş Yenipazar’ın Donduran Mahallesi’nde son buldu .
Aydın Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu ve koro üyeleri tarafından solo olarak seslendirilen Atatürk’ün sevdiği türküler, izleyicilerden büyük alkış aldı. Geceye katılanlar güzel bir programla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü andığı için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Bugün ise Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Gençlik Merkezi’ne devam eden gençler, Şükran Güngör-Yıldız Kenter Tiyatro Salonu ve Kültür Merkezi’nde Atatürk’ü anarken, öğrencilere ‘Nutuk’ armağan edildi.
Atatürk’ü anma etkinlikleri çerçevesinde yarın akşam da Aydın Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu izleyicilerle buluşacak. Saat 20.00’de başlayacak olan etkinlikte Atatürk’ün sevdiği sanat müziği eserleri seslendirilecek. HABER MERKEZİ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi