Efeler Gazetesi

ATAY’A SON GÖREV

ATAY’A SON GÖREV
10 Ekim 2022 - 22:34

25. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Sadık Atay’ın annesi Ahsen Atay, yaşamını yitirdi. Atay, Bey Camisi’nde kılınan namazın ardından Savrandere Mahalle Mezarlığı’nda toprağa verildi

25. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili ve AK Parti önceki dönem il başkanlarından Mehmet Sadık Atay’ın annesi Ahsen Atay, yaşlılığa bağlı rahatsızlıklardan dolayı vefat etti.
TARİŞ Pamuk Birliği ile Adalet Partisi ve Doğru Yol Partisi eski il başkanlarından İnşaat Mühendisi Deniz Atay’ın eşi olan Ahsen Atay için Bey Camisi’nde cenaze töreni düzelendi. Aile fertleri cami avlusunda taziyeleri kabul etti.
Evli ve 2 çocuk annesi Ahsen Atay’ın cenazesi, eski İl Müftüsü Bahaettin Bildik’in kıldırdığı namazın ardından Savrandere Mahalle Mezarlığı’nda toprağa verildi.
VALİ AKSOY DA KATILDI
Cenaze törenine Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Demokrat Parti İl Başkanı Serhat Emanet, AK Partili eski vekiller Mehmet Erdem ve Ahmet Ertürk, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir ile iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi