Efeler Gazetesi

Alıcık’tan ‘3 Mayıs Türk Milliyetçiler Günü’ mesajı

Alıcık’tan ‘3 Mayıs Türk Milliyetçiler Günü’ mesajı
03 Mayıs 2022 - 19:18

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, 3 Mayıs Türk Milliyetçiler Günü’nün 78.yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Türk milleti için fedakarlığa ve cefakarlığa hazır olan Türk milliyetçilerinin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile tarihi nitelikli bir sorumluluk üstlendiğini söyleyen Başkan Haluk Alıcık, “3 Mayıs 1944 Çarşamba günü, Ankara’da toplanan ülkücü gençler demokrasi ve hak arama mücadelesinin en büyük örneğini başlatmış , meşru ve milli duruş inançlarımızdan gücünü alarak müessiriyetini her zaman korumuş, bundan sonra da koruyacaktır. Türk milliyetçilerini sindirmek, yıldırmak, karanlıkta boğmak isteyen hasis ve hasım odaklar; inanmışlık karşısında gerilemek, cesaret ve dirayet karşısında diz çökmek zorunda kalmışlardır.
Devşirilmiş isimlerin buldukları her fırsatta istismara kalkışmaların, çalıntı kimlik ve unvan kullananların 3 Mayıs’ın ruhunu idrak etmesi mümkün değildir. Kutlu davamıza tuzak kurmak için maşa gibi, maymuncuk gibi kullanılan, aramıza sızdırılan, bununla birlikte uzaktan kumanda edilen işbirlikçiler milli duruşdan zerre miktar nasiplenmemiş olanlardır.
Her 3 Mayıs vesilesiyle görülüyor ki, şahsiyetini davasının onuruyla bütünleştirmiş, varlığını Türklüğünün bekasıyla perçinlemiş bir dava ve düşünce insanı hiçbir baskı ve şiddete boyun eğmeyecektir.”dedi.
Cumhur İttifakı’nın milli beka ve huzuru temin amacıyla hedeflerine ulaşmasının büyük bir ihtiyaç ve mecburiyet olduğunu ifade eden Alıcık, “Türkiye’de milli kalkınma sağlanacaksa, milli diriliş ve toparlanma temin edilecekse bu gayeler ancak ve ancak Türk milliyetçilerinin inisiyatif almasıyla gerçekleşeceğinin bilinci ile bir kez daha tarihi nitelikli bir sorumluluk üstlendik. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kapsamında, Cumhuriyet’in üçüncü evresine geçişi sorumluluk anlayışıyla yerine getiren Türk milliyetçilileri, Türkiye Cumhuriyeti’mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün iradesinde yatan engin birikimini yarınlara taşımayı da başaracaktır.
3 Mayıs 1944’ün kahraman simaları kutlu iradeye sahip dava adamı, duruşları ile de dava adamlığı nedir? yaşayarak gösteren başta merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve Nihal Atsız hocamız olmak üzere, hayatlarını vatan ve millet yolunda kaybeden tüm aziz dava şehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet, ruhları şad olsun.
Türkiye’nin varoluş mücadelesinde, Türk milletinin beka ve payidarlık davasında sorumluluk alan, samimiyet gösteren, elinden gelen çabayı gösteren, sevdasını yüreğinde taşıyan fazilet ve fedakârlık burcu dava arkadaşlarımı, kahraman efelerimizi, umudumuz gençlerimizi gönülden selamlıyor, 3 Mayıs Türk Milliyetçiler Günü kutluyorum” ifadelerini kullandı. SEMİH BAŞKAR

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi