Efeler Gazetesi

Alıcık; “Anketle doğmadık ki, anketsiz ölelim”

Alıcık; “Anketle doğmadık ki, anketsiz ölelim”
30 Haziran 2022 - 11:28

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık İyi Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner’in partisine ve şahsına yönelik yaptığı açıklamalara cevap verdi. Başkan Alıcık; Anketle doğmadık ki, anketsiz ölelim. Anketle var olmadık ki, anket olmayınca yok olalım” dedi.

“Biz Aydın Kentini karış karış dolaşıyoruz. Sayın Recep Taner ile karşılaşamadık. Anket sonuçlarının değerlendirilmedi konusunda “sonucu en iyi bilen anket milli iradenin yansıdığı seçim sandığıdır” diyen Başkan Alıcık açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Ayrılıkta, bölünmede, çözülmede, dağılmada beklentisi olanların, bölücü terör ve Türkiye düşmanların, geçmişini, yetiştiği ocakları unutanların tutunmaya çalıştığı anket sonuçlarının sonu hüsran olacaktır. Aydın Kentimiz ve değerli hemşerilerimizin gündemi cumhur merkezli değerlendirdiğini biliyoruz.Biz Sayın Taner’in panik halini, düştüğü durumdan Aydın’lıların yüzüne bakamayışını, terör sevicilerini ” arkadaşlar ” diyebilmesini, partisinin il başkanlığı koltuğunu oturanların karşısında el pençe duruşunu düşündükçe inanın üzülüyoruz. Allah hiç kimseyi bu durumlara düşürmesin. Biz; kısır gündemlere sıkışmıyoruz, algı operasyonlarına bakmıyoruz, siyaset cambazlarına aldırmıyoruz, ters propagandalara aldanmıyoruz, sahte ve düzmece anketlere hiç takılmıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin oy oranlarını düşük gösterenlere, siyasetimizi küçümseme hayasızlığına düşenlere, sipariş kamuoyu araştırmalarıyla devamlı itibar cellatlığı yapanlara diyoruz ki, sizler bizi yok sayacaksınız, Allah’ın izniyle biz daha çok var olacağız. Bizi hafife alanlar, günü geldiğinde ağırlığımız altında ezilmekten de kurtulamayacak.

Biz ankete değil, gönlünü ve yüreğini açan, dudaklarından dua ve destek sözleri tane tane dökülen demokrasi kalesi Aydın Kentimizin tertemiz insanlarına, çok değerli hemşerilerimize bakıyoruz.

Türk milletinin birlik ve bekasını esas alan, demokrasinin erdemine inanan, “tam bağımsız Türkiye” ve barış içinde bir vatan arzulayan hemşerilerimizi; Türkiye’nin teminatı olan Cumhur İttifakına  güç ve omuz vermeye, güç katmaya davet ediyoruz.  Cumhur, fazilet ve feragatiyle sinesinden doğan ittifak ruhuna sahip çıkacaktır. Cumhur, Milliyetçi Hareket Partisi’ni mükafatlandıracak, layık olduğu zirveye taşıyacaktır. Cumhur, başkanını seçecek, o da Sayın Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. ”

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi