Efeler Gazetesi

AKSU, SİYASET DÜNYASINI KOŞTUKLARI ÇAMURLU KULVARI DEĞİŞTİRMEYE DAVET ETTİ

AKSU, SİYASET DÜNYASINI KOŞTUKLARI ÇAMURLU KULVARI DEĞİŞTİRMEYE DAVET ETTİ
07 Mayıs 2023 - 12:31

Aksu, üç ay önce on binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremi unutan birbirine düşen, Festival havasında tüm gün müzik çalan ve kendi görüşleri dışında herkesi düşman gibi görmeye başlayan Siyaset dünyasını seçim öncesindeki tutumunu eleştirerek, centilmenlik ve barışa davet etti.

     Aksu, Kuşadası’nda yaptığı konuşmalarda, Kuşadası’nın marka değerini nasıl kaybettiğini ve nasıl kazanacağını anlattı ve Projelerini açıkladı. Kafelerde ve çarşıda topluluklara açıkladığı projeler her seferinde alkışlarla karşılandı. Kuşadası’nın gerçek kurtuluşunu ve dünya markası bir turizm Merkezi olmasının yolunun Aksu’nun projelerinin hayata geçmesi ile sağlanabileceğini düşünen vatandaşlardan “Oyumuz sana” seslenmeleri dikkati çekti.

Aydın Bağımsız Milletvekili Adayı, Efsane Belediye başkanı olarak anılan, ODTÜ Öğretim Görevlisi, Yüksek Mühendis ve Kent Bilimci Hüseyin AKSU, tek başına seçim arabasının üzerinden yürüttüğü çalışma ile Aydın’ın 17 ilçesi 678 mahallesinde Vatandaşa ne yapacağını, sorunları nasıl çözeceğini anlatmaya devam ediyor. Dün Kuşadası’nda yaptığı çalışmalar sırasında ilginç sahneler yaşandı. Kuşadası’nın son 60 yılda neler kaybettiğini, nasıl tıkandığını. Marka değerini kaybederek üçüncü sınıf bir turizm alanına dönüştüğünü, yaşamın zorlaştığını, “içinde girenin çıkamadığı, çıkanın giremediği bir kent” haline geldiğini dile getiren Aksu, seçime bir hafta Kala tarafların giderek çamur deryası içinde koştuğunu ifade etti. Bırakın bu çamurlu kulvarları, tertemiz yeni bir kulvarda, çözümleri, reformları, projeleri konuşalım. Onlar konusunda yarışalım. Vatandaşı düşmanlaştırmayalım. Sonuçta kim kazanırsa onun yanında olalım ve Ülkemizin Geleceğini kuralım, diyerek vatandaşları duygulandıran ve içten alkışlar alan Aksu, kendi sloganı olan “AKLI VE BARIŞI MECLİSE TAŞIYACAĞIM” hedefini şimdiden gerçekleştirmeye çalışıyor.

Aydın’ın her yerinde vatandaşların, Aksu’nun tutumunu çok takdir ettiklerini, Ülkenin bu anlayışa şiddetle ihtiyacı olduğunu ve oylarını kendisine vereceklerini ifade ederek “Aksu gibi bir değeri gururla Meclise taşımak her Aydınlının menfaatidir”. Aksu, Aydın’ı marka yapacak birikim ve düşüncelere sahip, çok deneyimli bir insan Aydın’dan tüm Türkiye’ye bir ışık yakabilecek bir değer” şeklinde konuştuklarını görülüyor.

Aksu, ayrıca, üç ay önce yaşanan ulusal felaket sonrasında, “seçimlerde müzik, konvoy olmayacak” mutabakatının da bozulduğunu partilerin bir festival havasında girerek, yüksek sesli müzik yayınları yaptıklarını, seçim yasaklarını tam olarak çiğnediklerini, yasak olan her yere her türlü propaganda malzemelerini astıklarını söyleyerek, Depremde kaybettiğimiz vatandaşlımıza saygı ve rahmet dilemek adına, kendisinin hiç müzik, afiş konvoy kullanmadan en etkili kampanyayı yürüttüğünü açıkladı.

Aksu, ayrıca, Aydın ilinin ihtiyaçlarını ve projelerini halkın önünde tartışmak üzere, Aydın Efeler Kent Meydanında Tüm siyasi Partilerin ilk üç adaylarını bir canlı yayına davet etti. Onlarca adayın tek tek projelerini anlatacakları ve Aydın için hazırladıkları projeleri açıklayacakları bu canlı yayının bir maraton olarak sabahlara kadar sürmesinin halkı tatmin edeceğini iddia eden aksu bu konuda HODRİ MEYDAN… Dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi