Efeler Gazetesi

AKSU, NEDEN AYDIN’IN VE ÜLKENİN BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLLERİNE İHTİYACI OLDUĞUNU AÇIKLADI

AKSU, NEDEN AYDIN’IN VE ÜLKENİN BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLLERİNE İHTİYACI OLDUĞUNU AÇIKLADI
06 Mayıs 2023 - 1:24

 

Sadece Bağımsız Milletvekilleri Halkın hizmetinde olabilir, Partili Milletvekilleri Liderlerin hizmetinde olmak zorunda

 

Diyerek, siyasi sistemi eleştiren Aksu, bunu ben değil herkes görüyor ve söylüyor. Siyasi partilere oy verirken bunu düşünün, kimin Milletvekili olacağına Liderler karar veriyor. Halkın istekleri hiçe sayılıyor.  Bu nedenle Milletvekilleri kendi iline ait hiçbir konu ve proje için talepte bulunamıyor. Diyerek Türkiye’deki siyasi sistemin nasıl bozulduğunu açıklayan Aksu; bu nedenle ne yaparsanız yapın, Ülke İnsanı huzura ve refaha kavuşamıyor. Türkiye kalkınamıyor. Açıklaması ile noktayı koyuyor.

Bağımsız Milletvekili Adayı olan kent Bilimci, Akademisyen, İnşaat Mühendisi Hüseyin Aksu, ayrıca, şahsi görüşlerini ve yaşadıklarını şöyle açıklıyor:

Ben partilerin içinde hep ihanet ve kişisel çıkar peşinde olan insanlara tanık oldum. Ben Partilerde aradığım Vatan sevgisini, hizmet ve proje aşkını bulamadım. ONUN İÇİN BAĞIMSIZIM. Yüz yıllık cumhuriyet döneminde EGE’den Meclise giren ilk Bağımsız Vekil olarak siyasete barış, akıl ve proje sunacağım. Ülke çapında Aydın gündem olacak. Aydın seçmeni bir tarih yazacak ve bozulmuş, halkın yararından uzaklaşmış siyaset arenasına bir ders verecek.

Projesi olan insanları dışlayan, aday yapmayan, yaparsa da, altını oyan; rantı paylaşan, yozlaşmış, kurumlar haline gelmiş olan siyasi yapının parçaları haline dönüşen partiler bünyesinde vatana ve vatandaşa hizmet üretmek ne denli zor bilirmisiniz ? Bunu en iyi ben bilirim, Eşim Aslı Ulaş Aksu ile birlikte yaşadık ve mücadele ettik. Partili Milletvekili ağzını açsa, halkı için bir proje istese susturuyorlar. Otur yerine diyorlar. Onun için Milletvekilleri Milletten koparak liderlerin hizmetkarı haline geliyor. Parti Liderinin peşinde dolaşmayan, Halkın sevgisini kazanarak tabanda güç edinen Milletveklilinin de ömrü uzun olmuyor.  Bunun ne kadar çok örneği var. Bir düşünün.

Ben Aydın’ın sesi olacağım bundan şüpheniz olmasın. Ben sevdalısı olduğum Aydın için projelerimin hayata geçmesini isteyeceğim, susmayacağım. Korkmayacağım. Tüm Bakanlardan ve yetki sahiplerinden barış içinde, akılla, ikna ile isteyeceğim. Hazırladığım tüm reform paketleri, kanun tasarıları ve Projelerin ne denli doğru çözümler getireceğini tüm Türkiye kamuoyu görecek ve bana vereceği kitlesel destek ile bu tasarıların Parlamentonun gündemine girmesini sağlayacak. Bağımsız ne yapabilirki ? demeyin. Ötekiler ne isteyebildilerki, Aydın için ne önümüze koydularsa onu yemek zorunda kaldık. Tüm illerin gerisinde kaldık. En sona kaldık.

Şimdi, Projeleri olan, Aydın’ı şaha kaldıracak hazırlıklar yapmış bir Milletvekiliniz olacak ve sizin için buları dile getirecek, susmayacak, talep edecek, takip edecek, söke söke koparacak, HİÇ YOKTAN İYİDİR DEMEZMİSİNİZ..  Kaldı ki, bunca projenin en azından birkaçını sus payı olarak vereceklerdir. Bunlar bile Aydın’ı ayağa kaldırır.

Benim derdim onun bunun peşine takılıp makam kapmak değil. Çürümüş sistemle mücadele edip, onun çarklarına sıkışmış siyasetçilere örnek olup, birlikte ülkeyi şaha kaldırmak. Aydın’ın Hakkını almak. Aydın’ı tümü ile Aydın Yapmak … O zaman Huzur içinde olacağım.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi