Efeler Gazetesi

AK Parti’den Belenova zirvesi

AK Parti’den Belenova zirvesi
06 Ekim 2022 - 20:27

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Grup Toplantısı, Kuyucak’ın kırsal Belenova Mahallesi’nde bulunan tesislerde gerçekleşti. AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi

Aydın’daki AK Partili belediye başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclisi’nin AK Partili üyeleri, Kuyucak Belenova Mesire Alanı’ndaki tesislerde bir araya geldi.
Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk’ün ev sahipliğinde, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen başkanlığındaki toplantıda, yerel yönetimlerdeki mevcut durum ve hedefler masaya yatırıldı.
Başkan Özmen, “Büyükşehir Belediye Meclis üyelerimiz, belediye başkanlarımız ve Yerel Yönetim Başkanımızla beraber Kuyucak Belenova’da bir araya geldik. Büyükşehir Belediye Meclis Grup Toplantımızı icra ettik. Büyükşehir Meclisi’nin yaptığı çalışmalar, yapması gerekenler, 2023 sürecinde belediyelerimiz ve Büyükşehir Belediye Meclis üyelerimizin yerel yönetimlere sağlayacağı katkılar konusunda başkanlarımızla ve meclis üyelerimizle istişare ettik. Verimli bir toplantı oldu” dedi.
Özmen, toplantıların farklı ilçelerde süreceğini sözlerine ekledi. YENİ KIROBA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi