Efeler Gazetesi

AK Parti Milletvekili Yavuz’un 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

AK Parti Milletvekili Yavuz’un 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
30 Ağustos 2022 - 17:01

Aziz milletimizin, bağımsızlık ve vatan uğruna verdiği Kurtuluş Savaşı mücadelesinin başarıyla sonuçlanarak Anadolu’yu ebedi yurt olarak bir kez daha tüm dünyaya duyurduğu, Cumhuriyet’imizin kuruluşunun müjdelendiği 30 Ağustos 1922’de gerçekleşen büyük zaferimizin 100’üncü yılına erişmenin gurur ve onurunu yaşıyoruz.

1919 yılında Samsun’da başlatılan kurtuluş mücadelesi, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile kalıcı bir zafere ulaşmıştır. 30 Ağustos zaferi, tarihe gömülmek istenen bir milletin tek vatan, tek millet, tek devlet ve tek bayrak ilkeleri etrafında kenetlenerek şahlanışının ilanı olmuştur.

Bağımsızlık düşüncesinin ölümsüz bir sembolü olan bu zafer, Türkiye Cumhuriyeti´nin temel dayanaklarının ne derece sağlam ve sarsılmaz olduğunun en açık ifadesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; vatanın müdafaası ve bölünmez bütünlüğü uğruna canını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.

Metin YAVUZ
AK Parti Aydın Milletvekili
TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkan Vekili

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi