Efeler Gazetesi

AK Kadınlardan sandık bazlı çalışma

AK Kadınlardan sandık bazlı çalışma
12 Kasım 2022 - 23:59

AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanlığı öncülüğünde gerçekleştirilen çalışmayla aynı sandıkta oy kullanan parti üyeleri bir araya geliyor. AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Duygu Göğde, üyeleri kaynaştırma ve sandıklara sahip çıkma düşüncesiyle çalıştıklarını söyledi.

2023 seçimleri yaklaşırken AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanlığı, sandık bazlı çalışma gerçekleştiriyor. Böylelikle aynı sandıkta oy kullanan parti üyeleri bir araya geliyor.
AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Duygu Göğde, Yeni Kıroba’ya yaptığı açıklamada, “AK Parti Kadın Kolları olarak sandık bazlı toplantılarımızı ve çalışmalarımızı yapıyoruz. Her mahallemizde birinci sandıktan başladık, devam ediyoruz. Çalışmamızda o sandıkta oy kullanan üyelerimizi davet ediyoruz. Onlarla görüşüp fikirlerini alıyoruz. Sorularını cevaplıyoruz. Bizlerle tanışmak isteyen arkadaşlar da geliyor, onlarla görüşüyoruz. Böylelikle bütün sandıklarla oy kullanan vatandaşlarımıza bir araya gelmiş olacağız” dedi.
2 BİN 750 SANDIK VAR
Çalışmanın Aydın’ın 17 ilçesinde gerçekleştirildiği bilgisini veren Göğde, “Geçen hafta içerisinde 671 mahallede 671 sandık toplantısı gerçekleştirildi. Şu anda il genelinde 2 bin 750 sandık var. Toplantılarımız devam edecek. Hedefimiz bir buçuk ay içinde 2 bin 750 sandığın toplantısını bitirmek. Aralık ayının ilk haftasında çalışmayı tamamlayacağımızı düşünüyoruz. Sandıklarımıza sahip çıkma düşüncesiyle ilerliyoruz. Ana amacımız bu” ifadelerini kullandı.
AK Kadınların çalışma kapsamında gerçekleştirdiği bazı ziyaretlere AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen ile Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir de katıldı. YENİ KIROBA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi