Efeler Gazetesi

Ahmet Aydın 2023’e hızlı başladı

Ahmet Aydın 2023’e hızlı başladı
03 Ocak 2023 - 21:39

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın ile 2023’ün ilk mesai gününde Seferihisar’da sahadaydı. Seferihisar İlçe Kaymakamı Mehmet Şerif Olçaş’ın da aralarında bulunduğu bir dizi ziyaret gerçekleştiren Vekil Çankırı ve Başkan Aydın, 2023 yılında Seferihisar’da yürütülecek çalışmalar için hızlı bir giriş yaptı.

2022 yılının son programını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile Seferihisar’da gerçekleştiren AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, 2023 yılının ilk iş gününde de Ceyda Bölünmez Çankırı ile Seferihisar mesaisi yaptı. Beraberlerindeki teşkilat mensupları ile Seferihisar’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Vekil Çankırı ve Başkan Aydın, Seferihisar İlçe Kaymakamı Mehmet Şerif Olçaş’ı ziyaret edip, Seferihisar İlçe Emniyet Müdürü Tahsin Kılıç ile yapımı devam eden Seferihisar İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaatında incelemelerde bulundu. Emniyet Müdürlüğündeki çalışmaların programlı şekilde devam ettiğini dile getiren Başkan Aydın, “Seferihisarımızın güvenliği için özverili bir şekilde çalışan emniyet personelimiz, kıymetli polislerimiz çok yakında yeni binalarında konforlu şartlarda görevlerini icra edebilecekler. İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün inşaatı belirlenenden çok daha kısa zamanda tamamlanıp hizmete açılacak” ifadelerini kullandı.

Vekil Çankırı’dan AK Parti Seferihisar’a övgü

Vekil Çankırı ve Başkan Aydın, teknik bir ekip ile Seferihisar’da gerçekleştirilen projelerin görüşüldüğü özel bir toplantı gerçekleştirdi. Devam eden projeler hakkında Vekil Çankırı’ya bilgi veren Başkan Aydın, “Geride bıraktığımız sene Seferihisar aldığı yatırımlar ile devletimizin elini üzerinde hissetti. Altyapıdan sosyal çalışmalara, eğitimden sağlığa pek çok alanda çalışmalarımız 2023 senesinde de ivme alarak devam edecek” diye konuştu. AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın ve AK Parti Seferihisar İlçe Teşkilatının çalışmalarından övgü ile bahseden Vekil Çankırı, “Seferihisar’da yürütülen projelerin hızlı şekilde hayata geçmesinde İlçe Başkanımız Ahmet Aydın’ın payı büyük. Bugün Emniyet Müdürlüğü binası inşaatında incelemeler yaptık. Buradaki çalışmaların hızlı ve sağlıklı tamamlanmasında üstlendiği görev ve sorumlulukla takip ettiği tüm projelerin her aşamasına dahil olup çıkan pürüzlerin çözülmesine ekibi ile büyük katkı sunuyor” ifadelerini kullandı. HABER MERKEZİ

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi