Ahlatcı Holding’ten alkış alan 5 milyonluk transfer

Ahlatcı Holding’ten alkış alan 5 milyonluk transfer

İtalyan ekibi Atalanta’da forma giyen Merih Demiral tarafından düzenlenen ve geliri Kahramanmaraş depremzedelerine aktarılacak olan, ünlü futbolcular Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala ve Leonardo Bonucci’nin imzalı formaları 5 milyon TL karşılığında AHLATCI Eğitim Sağlık ve Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Emin AHLATCI tarafından satın alındı.

Ülkemiz tarihindeki en şiddetli ve en ağır hasarlı doğal afet olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 Pazartesi saat 04:17’de 7,7 büyüklüğünde merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay illerinin de ağır hasar aldığı depremde AHLATCI Eğitim Sağlık ve Yardım Vakfı bugüne kadar giyimden gıdaya, temizlik malzemesinden araç filosuna, jeneratörden battaniyeye, mazottan iş makinalarına geniş bir yelpazede 30 milyonluk yardım paketini satın alarak 08.02.2023 saat 04:00 itibarıyla AHLATCI Acil Durum ve Afet Yardım Koordinasyon Merkezi (ADAKOM) organizasyonu ve AFAD kanalıyla deprem bölgesine sevk etmiştir.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizi etkileyen depremin yaraları sarılmaya devam ederken bir hamlede spor camiasından geldi. 09.02.2023 Çarşamba günü İtalyan ekibi Atalanta’da forma giyen Merih Demiral, ünlü futbolcular Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala ve Leonardo Bonucci ile konuşarak, bu 3 oyuncunun imzalı formasının açık artırma usulü ile satılıp elde edilen gelirin depremzedelere bağışlanacağını sosyal medya hesabından duyurdu. Bunun üzerine harekete geçen AHLATCI Eğitim Sağlık ve Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Emin AHLATCI depremzedelere daha fazla katkı vermek amacıyla açık arttırmaya katıldı. Açık arttırma sonucu, Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala ve Leonardo Bonucci’nin imzalarının bulunduğu 3 adet forma 5 milyon TL karşılığında AHLATCI Eğitim Sağlık ve Yardım Vakfı tarafından satın alındı. Merih, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, açık artırmaya çıkardığı 3 futbolcunun formasının AHLATCI Holding bünyesinde kamu yararına faaliyet gösteren AHLATCI Eğitim Sağlık ve Yardım Vakfı tarafından 5 milyon TL’ye satın aldığını ve elde edilen gelirin deprem bölgesinde kullanılmak üzere bir sosyal yardım vakfı olan AHBAP’a aktarıldığını duyurdu.

Açık arttırma sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ahmet Emin AHLATCI, “depremin hemen akabinde benim başkanlığımda gönüllülerden oluşan bir ekip kurarak AHLATCI Acil Durum ve Afet Yardım Koordinasyon Merkezi’nde (ADAKOM) süratle Devletimizin tüm resmi kurumlarıyla koordinasyon halinde çalışmalara başladık. Bugüne kadar 30 milyon TL lik bir yardım paketi vakfımız kanalıyla satın alınarak AFAD kanalıyla deprem bölgesine sevk edilmiştir. Gerek

bölgedeki temsilcilerimiz, gerek AFAD, gerekse basınımız yoluyla gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Dün öğleden sonra İtalyan ekibi Atalanta’da forma giyen Türk sporcumuz Merih Demiral’ın sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayı gördüm. Hemen vakfımız kanalıyla açık arttırmaya katılarak spor camiasının girişimine katkı amaçlı ünlü futbolcular Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala ve Leonardo Bonucci’nin imzalı formalarını satın aldık. Yıllardır gerek amatör gerekse profesyonel spora ve sporculara vakfımız kanalıyla destek veriyoruz. Bugünde böyle anlamlı ve bir o kadarda hayırlı olan bu yardım çağırısının bir parçası olmaktan duyduğum heyecanı sizlerle paylaşmak istiyorum. Depremi duyduğum andan itibaren bölgedeki iklim ve yaşam koşullarını nasıl hafifletebiliriz ve oradaki vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin yaralarına nasıl merhem olabiliriz diye düşünüyor ve tüm imkanlarımızı seferber ederek benimle birlikte onlarca gönüllü arkadaşımla aynı heyecanla çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Bir teşekkürde Sayın Haluk LEVENT’in önderliğinde “sevginin ve gerçeğin peşinde” faaliyet gösteren AHBAP Platformu’na etmek istiyorum.

Sözlerime son verirken, deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına sabır, depremde yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. 100 saati aşkın sürede halen göçük altında kalan ve kurtarılmayı bekleyen vatandaşlarımız içinde dualarımızı eksik etmediğimi ifade ediyorum” dedi.

AHLATCI Holding olarak tüm şirketlerimiz, çalışanlarımız ve Acil Durum ve Afet Yardım Koordinasyon Merkezimizle (ADAKOM) yardım çalışmalarımız 24 saat kesintisiz sürmektedir.

Geçmiş olsun Türkiye’m.

Nöbetçi Eczaneler!

YORUM ALANI

Yorum Yok