Efeler Gazetesi

AGC’den üyelerine anlamlı destek

AGC’den üyelerine anlamlı destek
25 Ekim 2022 - 12:49

Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC), sahada zor şartlar altında büyük bir özveriyle çalışan üyelerine Merve Tekstil’in sponsorluğunda kışlık polar hediye etti.
Aydın’da çalışmalarını sürdüren AGC, üye odaklı hizmetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Ferdi Uzun başkanlığında hayata geçirdiği projelerle üyelerine değer katan AGC, yaklaşan kış mevsimi öncesi üyelerine yine destek oldu. Sahada zor şartlar altında büyük bir özveriyle çalışan üyelerine destek olmak amacıyla AGC Başkanı Uzun, çalışma başlattı. Başkan Uzun, üyelerine kışlık polar hediye etmek için kentin önemli firmalarından Merve Tekstil’in sahibi Merve Altıntaş ve eşi Barış Altıntaş ile görüştü. Başkan Uzun’un talebini olumlu karşılayan Altıntaş ailesi, AGC logolu polar tasarladı.
“HER ZAMAN ÜYELERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ”
Aynı zamanda Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olan Barış Altıntaş, hazırlanan polarları Uzun’a teslim etti. Başkan Uzun da polarları AGC üyelerine dağıttı. Üyelerine yönelik bir hizmeti daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Uzun, “Üyelerimizin sahada zor şartlar altında nasıl çalıştıklarını en iyi şekilde biliyoruz. Bu anlamda AGC olarak üyelerimize destek olmak için Merve Tekstil’in sponsorluğunda hazırladığımız kışlık polarları kendilerine hediye ettik. Üyelerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Her zaman üyelerimizin yanında olacağız. Merve Tekstil sahibi Merve Altıntaş ve eşi Barış Altıntaş’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. Barış Altıntaş da her zaman AGC’nin yanında olduklarını belirterek Başkan Uzun ve tüm basın mensuplarına görevlerinde başarı diledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi