Efeler Gazetesi

AGC’den Aydın Ticaret Borsası’na ziyaret

AGC’den Aydın Ticaret Borsası’na ziyaret
05 Temmuz 2022 - 1:01

Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Ferdi Uzun ve yönetim kurulu üyeleri Aydın Ticaret Borsası’nı (ATB) ziyaret etti.

ATB Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Meclis Başkan Yardımcısı Rıza Uyar, Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen ile bir araya gelen AGC Başkanı Ferdi Uzun ve beraberindeki heyet, AGC’nin faaliyetleri hakkında ATB yönetimine bilgilendirmede bulundu.
Gerçekleşen ziyarette ATB’nin mevcut faaliyetleri ile gündeme dair konular hakkında karşılıklı istişarelerde bulunuldu. ATB Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, ATB’nin faaliyetlerinin basında yer almasının oldukça önem arz ettiğini belirterek üyelerin talep ve beklentilerini yetkili mercilere duyurulabilmesi noktasında basının her zaman Aydın Ticaret Borsası’nın yanında olduğunu ifade etti. ATB Başkanı Çondur, AGC Başkanı Uzun ve yönetim kurulu üyelerinin gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını belirtti. Ziyaretin sonunda AGC Başkanı Uzun’a, ATB Başkanı Çondur tarafından plaket, Meclis Başkanı A. Bahri Erdel tarafından ise Aydın İnciri takdim edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi