Efeler Gazetesi

CHP AYDIN MİLLETVEKİLLERİ MAZBATALARINI ALDI

CHP AYDIN MİLLETVEKİLLERİ MAZBATALARINI ALDI
26 Mayıs 2023 - 12:49

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekilleri, düzenlenen tören ile mazbatalarını aldı.

14 Mayıs Milletvekilliği Seçimleri’nde milletvekili olmaya hak kazanan Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Hüseyin Yıldız, Süleyman Bülbül ve Evrim Karakoz, İl Seçim Kurulu’nda düzenlenen tören ile mazbatalarını aldı.

Aydın’da zafer kazanan Cumhuriyet Halk Partisi’nin mazbata törenine Milletvekilleri Hüseyin Yıldız, Süleyman Bülbül ve Evrim Karakoz, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı ve Yönetimi, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç ve Yönetimi ile partililer katıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Genel Merkezi’nin görevlendirmesi ile seçim çalışmalarına destek vermek için Zonguldak’ta olması nedeniyle törene katılamazken mazbatasını Tezcan’ın adına Evrim Karakoz aldı.

SAATÇI: AYDIN’DA BAŞARIYI ELDE ETTİK, SIRA 28 MAYIS’TA

Mazbata töreninin ardından açıklama yapan CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, “14 Mayıs’ta Milletvekilliği Seçimleri’ni ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nin 1’inci turunu tamamladık. Örgütümüz ve milletvekili adayı arkadaşlarımız ile birlikte sahada iyi bir çalışma yaptığımıza inanıyoruz. Bunun sonucunda da Aydın’da 3 olan milletvekili sayımızı 4’e çıkardık, Evrim kardeşimizi milletvekili yaptık ve bugün mazbatasını aldı, kendisini Ankara’ya gönderiyoruz.

1’inci turu bitirdik 2’nci tura başladık cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, inanıyoruz ki 28’inde bunu da başaracağız. Biz inançla çıktık bu yola, bunu da başaracağımıza inanıyoruz. Ayın 28’inde de Genel Başkanımız, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13’üncü cumhurbaşkanımız yapacağız. 85 milyonun cumhurbaşkanı tüm Türkiye’ye hayırlı olsun” dedi ve vatandaşları 28 Mayıs’ta sandığa giderek oy kullanmaya davet etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi