Efeler Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

5 TAKIMIN YER ALDIĞI LİG’DE NEFESLER TUTULACAK

5 TAKIMIN YER ALDIĞI LİG’DE NEFESLER TUTULACAK
07 Nisan 2022 - 18:47

Bölgesel Amatör Lig’de bu hafta lider Efeler 09 SFK, Kemalpaşaspor’u, Eşin Grup Sökespor Alaçatıspor’u Aydın Yıldızspor ise Muğlaspor’u sahasında ağırlarken, Aydın Büyükşehir Belediyespor deplasmanda Bornova Yeşilova Spor’a, Çine Madranspor ise Yatağanspor’a konuk olacak.

TFF Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup’ta son hafta zorlu ve kritik karşılaşmalara sahne olacak. Beş Aydın takımının yer aldığı ligde, maçlar adeta nefes kesecek. Bir puan farkla lider olan Efeler 09 SFK, kendi sahasında ligin son sırasında yer alan İzmir ekibi Kemalpaşaspor ile karşılaşacak. Efeler 09 SFK, Karşılaşmadan üç puanla ayrılması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Kemalpaşaspor ise gelecek sezon Amatör Süper Ligde mücadele edecek.
İkinci sırada yer alan Eşin Grup Sökespor ise kendi sahasında İzmir temsilcisi lig üçüncüsü Alaçatıspor’u konuğu edecek. Eşin Grup Sökespor, rakibini yenerek Efeler 09 SFK maçının sonucunu bekleyecek. Aydın Büyükşehir Belediyespor ise deplasmanda Bornova Yeşilova Spor ile oynayacak. Mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak olan Aydın Büyükşehir Belediyespor, rakibini mağlup ederek Aydın Yıldızspor’un kaybetmesini bekleyecek. Aydın Yıldızspor ise kendi sahasında Muğlaspor’u konuk edecek. Yıldızspor, güçlü rakibi karşısında üç puan alarak Aydın Büyükşehir Belediyespor’un puan kaybetmesini bekleyecek. Bütün karşılaşmalar 10 Nisan Pazar günü oynanacak. Kritik mücadeleler saat 14.00’te başlayacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

(c) 2022- Efeler Gazetesi