Efeler Gazetesi

30 Ağustos Zafer Bayramı, Didim’de coşkuyla kutlanıyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı, Didim’de coşkuyla kutlanıyor.
30 Ağustos 2022 - 17:15

30 Ağustos Zafer Bayramı, Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Didim’de de coşkuyla kutlanıyor.

Didim Kaymakamlığı’nda düzenlenen bayramlaşma ile başlayan kutlamalar, Didim Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen resmi tören ile devam etti. Törene, Didim Kaymakamı Dr. Mustafa Yiğit, Didim Garnizon Komutanı Deniz Albay Ali Saçan, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Didim Cumhuriyet Başsavcısı M. Emin Çıplak, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, kamu kurumu amirleri ve vatandaşlar katıldı. İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, Atatürk Anıtı’na çelenk koymasıyla devam etti.

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, çelenk sunma töreninin ardından Mavişehir Sitesi Yönetimi tarafından Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen kutlama törenine katıldı. Başkan Atabay’a CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, İYİ Parti Didim İlçe Başkanı Vefa Berk Tezsezener ile Didim Belediyesi Başkan Yardımcıları Yusuf Deveci ve Zeynel Şener eşlik etti. Renkli görüntülere sahne olan törende ilk ve ortaokul öğrencileri şiir okuyarak dans gösterisi sergiledi. Törende konuşma yapan Başkan Atabay, tüm Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl kutlama etkinlikleri, Didim Belediyesi önünden saat 20:30’da başlayacak olan fener alayı ile devam edecek. Fener alayının ardından saat 21:00’da Sunay Akın’ın sunumu ile gerçekleşecek olan “Bir Cumhuriyet Hikayesi” isimli konser Didimli vatandaşlarla buluşacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi