18.Denizli Tarım Fuarı’na Ziyaretçi Yağmuru

18.Denizli Tarım Fuarı’na Ziyaretçi Yağmuru

Tarım ve hayvancılık sektörünü bir araya getiren 18. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı’nın ilk 3 gündeki yoğunluğu katılımcıların yüzünü güldürdü.

01 Mart Çarşamba günü Denizli’nin önde gelen yöneticileri ve iş insanları ile kapılarını açan Denizli Tarım Fuarı, ilk 3 günde 35 bine yakın ziyaretçiyi ağırlayarak büyük beğeni ve ilgi gördü. Fuara katılan ziyaretçiler stantları dikkatle incelerken, ilgilerini çeken ürünler için firmalardan detaylı bilgi aldı. Gün boyu fuarı gezen konuklar en çok son teknoloji ürünlerine ilgi gösterirken, fuara katılan firmalar tarafından özel olarak sunulan indirim ve kampanyalardan yararlanma fırsatı yakaladı.

108 FİRMA ÜRÜNLERİNİ TANITIYOR

Tarım sektörünün tüm paydaşlarının buluştuğu Denizli Tarım Fuarı’nda 108 stantlı katılımcı yer aldı. Katılan firmalar fuara getirdiği ürünleri çiftçilere detaylı bir şekilde tanıtma şansını yakalarken birçok ürünü de bu fuarda yeni sahipleriyle buluşturdu. Türkiye’nin tarım sektörüne önemli bir ekonomik katkı sağlayan fuarda, 3 gün içerisinde gerçekleşen ticaret yüzleri güldürdü.

CUMARTESİ VE PAZAR ZİYARETE AÇIK

Cumartesi ve pazar günleri de 10.00-18.00 saatleri arasında ziyarete açık olan fuarda ziyaretçi sayısının hafta sonu itibariyle çok daha artarak rekor seviyeye gelmesi bekleniyor.

Girişlerin ücretsiz olduğu Denizli Ege Tarım Fuarı, 5 Mart Pazar günü saat 18.00’e kadar Türkiye’nin her yerinden gelecek olan ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Nöbetçi Eczaneler!

YORUM ALANI

Yorum Yok